Gasherbrum Ekspeditionen - Nyheder
Herunder de seneste nyheder fra Gasherbrum Ekspeditionen. Nyhederne fra Ekspeditionens er nu inddelt i tre afsnit:
  For nyheder frem til ekspeditionens afrejse, klik her;
  For nyhederne fra selve ekspeditionen, uploaded over satellittelefon fra Pakistan, klik her;
  Herunder følger så nyhederne om pressemeddelelser og andet efter ekspeditionens hjemkomst, ligeledes vil kommende foredrag blive annonceret her.
 
23.01 2009  Efter foredraget på Rigshospitalet præsenterede Jacob bogen om Ekspeditionen, som udgives i begrænset oplag i takt med efterspørgslen. Bogen koster 250 kr. og kan bestilles her på hjemmesiden.

Jacob præsenterer bogen 'Gasherbrum II - Den danske førstebestigning 2008'.
23.01 2009  Ekspeditionens første foredrag på Rigshospitalet i samarbejde med Dansk Bjergklub blev en stor succes med over en halv gange flere tilskuere end bjergklubbens seneste internationale foredragsholder Carlos Buhler, og med største antal tilskuere i over fem år. Nu afventer vi blot en passende tilbud om at afholde et foredrag i Jylland eller andre lokaliteter i landet efter ønske.
20.01 2009  Den officielle bog om Ekspeditionen blev præsenteret for en sluttet kreds i Dansk Bjergklubs lokaler her til aften. Den officielle præsentation af bogen vil ske efter foredraget på Rigshospitalet i København den 22. januar.
12.01 2009  Gasherbrum Ekspeditionens første foredrag vil blive holdt torsdag den 22. januar kl. 20.00 i Rigshospitalets auditorium 2 i København, i samarbejde med Dansk Bjergklub. Entré: 50 kr.
04.09 2008  Indledende møde om tilrettelæggelse af de kommende foredrag, det er første gang at hele holdet er samlet siden hjemkomsten. Det forventes at vi kan indlede vores foredragsrække til november.
27.08 2008  Jacob Klaris-Jensen, Jan Elleby og Henning Beck interviewes af den københavnske TV-station Lorry til den direkte udsendelse Brunch.
18.08 2008  Nyheden om vor danske førstebestigning af Gasherbrum 2 er nu kommet på internationale kilder, idet Ekspeditionen nu er omtalt på www.everestnews.com.